menu
slider

 

Kiwanis Polo 2018 - 04/30/2018
news image

Na een succesvolle eerste editie van KIWANIS POLO PICKNICK in 2016
kondigen we u graag aan dat we de komende zomer opnieuw een polo event organiseren.

Zondag 1 juli 2018

Opnieuw maken we de prachtige combinatie van een VIP tent en een stijlvolle, gemoedelijke en familiale picknickweide.

Speciaal voor deze uitzonderlijke activiteit mogen we gebruik maken van een uitzonderlijk gelegen terrein dat vlak buiten Nokeren is gelegen.

Per info en inschrijven op www.kiwaniswaregem.be/polo


Wielerpersoonlijkheden met Michel Wuyts - 03/12/2018
news image

 

Naar jaarlijkse traditie organiseren we ook dit jaar een "Wieleravond" met een gerenomeerd spreker uit het milieu. Dit jaar is dat niemand anders dan wielerverslaggever en -specialist Michel Wuyts.

dinsdag 27 maart 2018 aanvang 20u00

Meer info en inschrijven op www.kiwaniswaregem.be/wieleravond


Boetepotje voor de Warmste Week - 01/24/2018
news image

Het totaal bedrag van het boetepotje dat na elke vergadering gevuld wordt, wordt jaarlijks geschonken aan een goed doel. De voorzitter onder wie de boetes verzameld worden mag zelf dit goede doel uitkiezen. Ook onder het voorzitterschap van Geert Lippens werden er veel boetes uitgedeeld en verzameld. Villa Rozenrood mocht via de Warmeste Week de donatie van Kiwanis Waregem ontvangen. De ontvangst werd door de Studio Brussel presentatoren Linde, Eva en Bram in een leuke videoboodschap vastgelegd. Klik hier op die te bekijken.


Waregems Kiwanishuis heeft voorbeeldfunctie - 12/28/2017
news image

Ons kiwanishuis bestaat tien jaar. Hierbij alweer een mooi artikel, waarvoor we Geert Rogiers bedanken.
Hij was te gast bij het Waregemnaerke. HIK, santé...


Stephan Rogge nieuwe voorzitter - 11/01/2017
news image

Tijdens de Bijzonder algemene vergadering van Kiwanis Waregem van dinsdag 10 oktober werd de voorzittershamer van de club  overgedragen aan Stephan Rogge. De versbakken voorzitter volgt Geert Lippens op die tijdens zijn afscheidsspeech mooie realisetaies kon voorleggen. De voornemens van Stephan zien er eveneens veelbelovend uit en we kijken uit naar zijn dynamische voorzittersjaar. Protocolmeester Luc Maebe speldde Stephan vol vertrouwen zijn voorzitterspin op.

Succes president!


SOIREE MYSTIQUE • Eerste succes - 10/12/2017
news image

De eerste editie van SOIREE MYSTIQUE werd een groot feest. De Expo van Waregem werd omgetoverd naar het echte Marrakech Nightlife. Ruim 550 gasten genoten een typische maaltijd, buikdanseressen en de muziek van Brahim. 

Lees meer


SOIREE MYSTIQUE • Marrakech Nightlife - 06/14/2017
news image

Voor de allereerste keer verlaat Kiwanis Waregem de renbaan van Waregem en maken we een verre vlucht naar het mystieke Marrakech. In een prachtig kleurrijk decor dompelen we je onder in het nachtleven van deze historische stad. 

Schrijf je in met een volledige tafel (10 personen) en geniet van een gereserveerde plaats. Of schijf je individueel in met enkele vrienden en vind je plaats op het gezellige plein rond de bar. Het biedt je de mogelijkheid optimaal te genieten van de avond.

Schrijf nu in want de plaatsen zijn beperkt


SAVE THE DATE - Zaterdag 7 oktober 2017 - 06/06/2017

Na een succesvolle eerste editie van Kiwanis Polo Picknick vorige zomer, maken we ons deze zomer op voor een nieuwe activiteit van Kiwanis Waregem. Vanwege een drukke bezetting op het Hippodroom komen we dit jaar met een vernieuwing voor onze jaarlijkse fundraiser. Ook dit keer zal het een kwalitatief en stijlvol evenement worden waar 'beleving' centraal staat.

Binnen enkele weken bezorgen we je een concrete uitnodiging maar hou onderstaande datum alvast vrij in uw agenda. Het belooft opnieuw een spraakmakend evenement te worden.

Zaterdag 7 oktober 2017 vanaf 19 uur

We kijken er alvast daaruit om u op dit evenement te begroeten.

Geert Lippens
President Kiwanis...


Joost President Elect - 05/15/2017
news image

Na een spannende verkiezingsstrijd is de President van Kiwanis Waregem 2018-2019 bekend. Joost Muylle won in de tweede verkiezingsronde met ruime cijfers. Twijfelend aanvaardde hij deze nieuwe uitdaging in zijn leven. Een uitdaging die zijn 4 Dessert challenges van de afgelopen jaren ongetwijfeld zal doen verbleken. Veel succes Joost, we kijken er nu al naaruit.


Op bezoek bij Joost Muylle - 05/01/2017
news image

Op dinsdag 11 mei hield Joost Muylle zijn maidenspeech in zijn kantoren van De Clercq & Partners. Een prachtig kantoor gelegen in het rustige Sint Martens Latem met een boeiende geschiedenis. Joost vertelde over zijn persoonlijke en zakelijke heden en verleden. Een mooie inkijk in het leven van onze secretaris. Bedankt voor de mooie ontvangst Joost.