menu
slider

 

SOIREE MYSTIQUE • Eerste succes - 10/12/2017
news image

De eerste editie van SOIREE MYSTIQUE werd een groot feest. De Expo van Waregem werd omgetoverd naar het echte Marrakech Nightlife. Ruim 550 gasten genoten een typische maaltijd, buikdanseressen en de muziek van Brahim. 

Lees meer


SOIREE MYSTIQUE • Marrakech Nightlife - 06/14/2017
news image

Voor de allereerste keer verlaat Kiwanis Waregem de renbaan van Waregem en maken we een verre vlucht naar het mystieke Marrakech. In een prachtig kleurrijk decor dompelen we je onder in het nachtleven van deze historische stad. 

Schrijf je in met een volledige tafel (10 personen) en geniet van een gereserveerde plaats. Of schijf je individueel in met enkele vrienden en vind je plaats op het gezellige plein rond de bar. Het biedt je de mogelijkheid optimaal te genieten van de avond.

Schrijf nu in want de plaatsen zijn beperkt


SAVE THE DATE - Zaterdag 7 oktober 2017 - 06/06/2017

Na een succesvolle eerste editie van Kiwanis Polo Picknick vorige zomer, maken we ons deze zomer op voor een nieuwe activiteit van Kiwanis Waregem. Vanwege een drukke bezetting op het Hippodroom komen we dit jaar met een vernieuwing voor onze jaarlijkse fundraiser. Ook dit keer zal het een kwalitatief en stijlvol evenement worden waar 'beleving' centraal staat.

Binnen enkele weken bezorgen we je een concrete uitnodiging maar hou onderstaande datum alvast vrij in uw agenda. Het belooft opnieuw een spraakmakend evenement te worden.

Zaterdag 7 oktober 2017 vanaf 19 uur

We kijken er alvast daaruit om u op dit evenement te begroeten.

Geert Lippens
President Kiwanis...